ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

λαθρομεταναστης με ελονοσια

Νοσηλεύεται στην απομόνωση στο ειδικό κέντρο λοιμώξεων

Η κλινική εικόνα ενός λαθρομετανάστη από τη Νιγηρία κίνησε τις υποψίες του γιατρού του Κέντρου υποδοχής που υπάρχει στο Διδυμότειχο που ζήτησε την περεταίρω ιατρική διερεύνησή του και τον έστειλε για εξετάσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Όπως είπε μιλώντας στο «Χ» ο διοικητής το νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος με το που ήλθε ο άνθρωπος κι έγιναν οι εξετάσεις αποδείχθηκε ότι πάσχει από ελονοσία. «Τον απομονώσαμε στην ειδική μονάδα που έχουμε των λοιμώξεων και σαφώς οι νεότεροι γιατροί, όλοι θέλησαν να δουν τον άρρωστο αυτό γιατί η ελονοσία όπως
ξέρουμε στην Ελλάδα έχει εξαλειφθεί σχεδόν. Από την μια πλευρά ήταν μια εμπειρία των γιατρών εδώ να δουν ένα περιστατικό με ελονοσία, από την άλλη όμως ξέρετε ότι αυτά τα περιστατικά θα μπορούν και να διαφύγουν και να διασπείρουν και να μεταδώσουν τέτοιες ασθένειες. Επομένως εδώ γίνεται μια προσπάθεια και δεν ξέρω αν ευοδωθεί, τα νοσοκομεία τα δικά μας και του Διδυμοτείχου, υπάρχει ένα πρόγραμμα που τρέχει μέσω των Βρυξελλών, για να δημιουργηθούν ιατρικά κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών εξοπλισμένα με ότι χρειάζεται. Με μικροβιολογικό εργαστήριο, ακτινολογικό και όλοι οι λαθρομετανάστες να περνούν από έλεγχο για να μην διαφεύγουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα με τέτοιες παθήσεις και μεταδοτικές αρρώστιες. Θα πρέπει η Ελλάδα να προφυλαχτεί και να θωρακιστεί», θα πει ο διοικητής, ενώ ο άνθρωπος βρίσκεται ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση.