ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

εβζ

Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης διαμαρτύρονται...
...γιατί δεν παίρνουν το "βοήθημα εκδρομής". Εκτός από αυτό ζητούν και επίδομα 350 ευρώ για κάθε παιδί, ενώ παίρνουν και 15,5 αντί για 14 μισθούς. Καλά είπε ο Γ.Παπανδρέου. Θα σας πάρουμε με τις πέτρες.
Λες και ζουν σε άλλη χώρα οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί η διοίκηση δεν τους έχει δώσει επίδομα που ονομάζεται ..."βοήθημα εκδρομής" και δίνεται εθιμικά καθώς και 350 ευρώ για κάθε παιδί. Την ώρα που ως προνομιούχοι εργαζόμενοι παίρνουν 15,5 μισθούς όπως και οι εργαζόμενοι στην Βουλή και μάλιστα ως χωρίς να ισχύουν γι' αυτούς οι περικοπές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση καθώς η εταιρία είναι θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας που έχει εξαιρεθεί από τις περικοπές. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά...εθιμικά οι εργαζόμενοι μεταφέρουν σε καθημερινή ημέρα όσες αργίες πέσουν Σαββατοκύριακο, ενώ η 21η Μαίου είναι επισήμως αργία για την εταιρία προς τιμή του Κ.Καραμανλή του πρεσβύτερου που την ίδρυσε....Παιδιά, μαζέψτε πέτρες!!!
www.seleo.gr