ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

πριν "πεσει" η παραλιακη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 16 Μαΐου, στα πλαίσια των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2010» ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», με συνδιοργανωτές το τμήμα στίβου του Εθνικού και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αλεξ/πολης. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω του έντονου Νοτιά στην παραλιακή, 150 μικροί και μεγάλοι αθλητές έτρεξαν και χάρηκαν τον αγώνα. Τα παιδιά δημοτικού έτρεξαν 1000 μέτρα, ενώ οι μεγαλύτεροι συμμετέχοντες έτρεξαν τον γύρο της πόλης 4000 μέτρων , με την ονομασία «Ηλίας Ευαγγελίδης». Οι πρώτοι νικητές αγόρια-κορίτσια στις δύο κατηγόριες βραβεύθηκαν με κύπελλα, ενώ σ’ όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και καπελάκι. Τα βραβεία απένειμαν ο πρόεδρος του ΑΟΔΑ Βαγγέλης Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Εθνικού Χαράλαμπος Καρυωτάκης, ο έφορας του τμήματος στίβου του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής και το μέλος του ΔΣ του ΑΟΔΑ Γιάννης Λασκαράκης.
Για την ιστορία του πρώτου γύρου της πόλης με τη νέα του μορφή, οι πρώτοι νικητές ήταν:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-1000 Μ.
ΑΓΟΡΙΑ- Αναστασόπουλος Κων/νος
ΚΟΡΙΤΣΙΑ- Καραμανίδου Μαρία
ΑΠΟ Α’ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ:
ΑΓΟΡΙΑ- Κουφός Αντώνης
ΚΟΡΙΤΣΙΑ- Μαρκίδου Φωτεινή

Η προσδοκία των διοργανωτών είναι ο αγώνας αυτός να αποτελέσει θεσμό της πόλης και στην εξέλιξη του να ενδυναμώσει και να μπει στο δίκτυο των γύρων πόλεων της Ελλάδος.