ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

η κα ρενταρη - τεντε στα ελευθερια

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την φετινή επέτειο των Ελευθερίων της πόλης του Διδυμοτείχου, συμμετείχε την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή- Τέντε.

Στη συνέχεια περιόδευσε σε οικισμούς του Βορείου Έβρου και συγκεκριμένα σε χωριά των δήμων Τριγώνου και Ορεστιάδας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους τους και να καταγράψει μια σειρά από προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Μεταξύ των ερωτημάτων που τέθηκαν προς την κα Ρενταρή- Τεντε από τους κατοίκους, ήταν η ημερομηνία καταβολής των αγροτικών αποζημιώσεων από τις πρόσφατες πλημμύρες άλλα και οι αλλαγές που θα εισέρθουν στην καθημερινότητα τους από την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης».

Η κα Ρενταρή- Τέντε μέσα από τις απαντήσεις της στα ερωτήματα των κατοίκων κατέστησε σαφείς τις διευκολύνσεις που θα υπάρξουν στην καθημερινότητα των πολιτών μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη και τις δυνατότητες που υπάρχουν για άμεση πρόσβασή τους σε υπηρεσίες του δημόσιου τομέα.