ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

αξιζει να πετας;

Νέο ρεκόρ στο κόστος πτήσεως
των 3 «χλιδάτων» κυβερνητικών αεροσκαφών :
πάνω από 7.000 ευρώ ανά ώρα πτήσης προς προορισμούς
όπως …η Μυτιλήνη, η Καβάλα (!) κλπ.


Ακόμα υψηλότερο είναι το κόστος πτήσεως των 3 κυβερνητικών LEAR -JET φέτος εν σχέσει με πέρυσι και πλέον φτάνει από 6.624,49 ευρώ μέχρι τα 7.022,02 ευρώ ανά ώρα και για προορισμούς όπου υπάρχουν πάμπολλες πτήσεις ημερησίως και από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλος απάντησε γραπτώς σε ερώτηση τού Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ Κωστή Αϊβαλιώτη και αποκαλύπτει ότι το κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού προσθέτει ότι «τα λοιπά έξοδα εξυπηρέτησης των αεροσκαφών στα αεροδρόμια προορισμού (τέλη στάθμευσης, HANDLING, CATERING κλπ) δεν περιλαμβάνονται στα ανωτέρω ποσά».
Εντωμεταξύ από τους πίνακες που απέστειλε ο κ. Βενιζέλος στον κ. Αϊβαλιώτη φαίνεται ότι τα 3 κυβερνητικά LEAR – JET πέταξαν μέσα σε 3 μήνες 33 φορές από τη Μυτιλήνη και την Καβάλα ως το Βερολίνο, τα Τίρανα, το Αμπού Ντάμπι, την Κωνσταντινούπολη, τη Μόσχα, το Νέο Δελχί κλπ.
Το κόστος, δε, για τις πτήσεις αυτές ξεπέρασε τα 1,6 εκ. ευρώ (1.611.951,91 ευρώ!)…