ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο : «ΚΛΟΠΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ»
Την 14/15-05-2010 και από 18:30΄ έως 07:00΄ ώρες, στο Τυχερό - Έβρου, άγνωστος–οι δράστης-ες, εισήλθαν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στρατιωτικών κατοικιών και αφού παραβίασαν τα λουκέτα από τρείς (3) πόρτες δωματίων της οικοδομής, αφαίρεσαν επαγγελματικά εργαλεία των συνεργείων που εργάζονταν στην εν λόγω οικοδομή.
Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Τυχερού.

ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ»
Την 17-05-2010 και περί ώρα 15:00΄, στην Καμαριώτισσα – Σαμοθράκης, Αστυνομικοί του Α.Τ. Σαμοθράκης συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό για εκτέλεση παράνομων οικοδομικών εργασιών. Κατά την εξέταση του επέδειξε στους Αστυνομικούς έγγραφο δηλωτικό των στοιχείων ταυτότητας του, το οποίο κρίθηκε αμφιβόλου γνησιότητας.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ,το ανωτέρω έγγραφο ήταν πλαστό και το προμηθεύτηκε προ δεκαοκτάμηνου περίπου από την περιοχή της Αλεξ/πολης, έναντι επτακοσίων (700,00€) Ευρώ.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ. Σαμοθράκης.

ΘΕΜΑ 3ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ»
Την 17-05-2010 και ώρα 20:30΄, στην Αλεξ/πολη, Ι.Χ.Ε. αυτ/το στο οποίο επέβαιναν τρείς (3) άντρες, σταμάτησε δίπλα από ανήλικη, η οποία βάδιζε μόνη της και με τη χρήση σωματικής βίας την επιβίβασαν σε αυτό. Εν συνέχεια, τη μετέφεραν σε κοντινό πάρκο, όπου μαζί με άλλους τρείς (3) άντρες, την παρακρατούσαν εκεί, μη επιτρέποντας της να αποχωρήσει. Μετά την πάροδο μίας (1) περίπου ώρας, η ανήλικη διέλαθε της προσοχής τους και τράπηκε σε φυγή, αν και καταδιώχθηκε από αυτούς. Το περιστατικό κατήγγειλε η ανήλικη με τους γονείς της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, όπου αναγνώρισε τον έναν εκ των δραστών, ο οποίος είναι σεσημασμένος και αναζητηθείς, συνελήφθη. Επιπλέον, αναγνώρισε και άλλους δύο (2) δράστες, οι οποίοι προσήλθαν εκουσίως στην ανωτέρω Υπηρεσία, όπου συνελήφθησαν, ενώ ο ένας εξ αυτών, ήταν ο οδηγός του οχήματος της απαγωγής, το οποίο επίσης αναγνώρισε η παθούσα.
Οι ανωτέρω συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτ/το που χρησιμοποιήθηκε για την απαγωγή.
Από την Υ.Α. Αλεξ/πολης ερευνώνται τα κίνητρα των απαγωγέων, η οποία ενεργεί την προανάκριση.