ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

με νικη στη Γ εθνικη!

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου, που την Κυριακή δίνει το μεγάλο ντέρμπι για την άνοδο στη Γ΄ εθνική, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας.
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στον πρώτο όμιλο, το Σουφλί πρωτοπορεί με 62 βαθμούς και ακολουθεί η Ηράκλεια με 61. Την Κυριακή διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική, ενώ στην τελευταία παίζουν Σάπες-Σουφλί και Ηράκλεια-Καλαμπάκι. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως εφόσον οι Εβρίτες κερδίσουν, εξασφαλίζουν την άνοδο στη Γ΄ εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Οι Σερραίοι από τη μεριά τους θα επιδιώξουν τη νίκη, για να περάσουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου βρίσκονταν σχεδόν από την αρχή της περιόδου. Ο ξεσηκωμός που παρατηρείται πάντως είναι πρωτοφανής, το Σουφλί είναι κυριολεκτικά «στο πόδι» για τον αγώνα, ενώ και φίλαθλοι της Ηράκλειας αναμένεται να ταξιδέψουν για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Δεν υπάρχουν απουσίες για το Σουφλί του Χρήστου Χρηστούδη, από την άλλη για τον Μ. Αλέξανδρο του Στέλιου Ρίζου σημαντική είναι η απουσία του τιμωρημένου Κρυστάλλη.
www.gazzetta.gr