ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Την 19-05-2010 και ώρα 10:50΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, εντόπισαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα, τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για διακίνηση λαθρομεταναστών και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Μετά την παρέλευση λίγου χρόνου, το πρώτο όχημα στάθμευσε και αποβίβασε τέσσερις (4) λαθρομετανάστες. Έπειτα, αμφότερα τα οχήματα κινήθηκαν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αμέσως ενημερώθηκαν περιπολικά της ανωτέρω Υπηρεσίας τα οποία και τα ακινητοποίησαν.
Από την ενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι οι ανωτέρω διακινητές είχαν ως συνεργό έναν 65χρονο ημεδαπό, ο οποίος τους παρέλαβε από τις όχθες του ποταμού Έβρου και τους οδήγησε στο σημείο παραλαβής.
Συνελήφθησαν πέντε (5) διακινητές, επιβαίνοντες στα ανωτέρω οχήματα, τέσσερις (4) λαθρομετανάστες, ενώ αναζητείται και ένας Έλληνας υπήκοος ο οποίος εκτέλεσε χρέη προπομπού.
Άπαντες οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυ/τα.
Την προανάκριση ενεργεί το Τ.Σ.Φ. Φερών

ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ»
Την 19-05-2010 και από 13:30΄ έως 13:45΄ ώρα, στην Αλεξ/πολη, ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος αλλοδαπός, εισήλθαν με την μέθοδο θραύσης ομφαλού κλειδαριάς πόρτας εισόδου, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας 51χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εκατό (100€) Ευρώ και τέσσερα (4) ζεύγη γυαλιών ηλίου, συνολικής αξίας χιλίων (1000€) Ευρώ. Κατά την έξοδό τους από την οικία, έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα η οποία ενημέρωσε το R/T κέντρο της Διεύθυνσής μας, δίνοντας παράλληλα χαρακτηριστικά των δραστών. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό αυτοκίνητο της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, προς αναζήτηση αυτών, οι οποίοι εντοπιστήκαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο της κλοπής, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το του 29χρονου δράστη, οδηγούμενο από τον ίδιο. Τους έγινε σήμα στάσης, στο οποίο δεν συμμορφώθηκαν και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα τράπηκαν σε φυγή, διαφεύγοντας της σύλληψης. Αναγνωρίσθηκε ο 29χρονος δράστης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν και σε νομότυπη έρευνα στην οικία του, σε συνεργασία του Τ.Δ.Ν. Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν εντός αυτής οι δράστες, καθώς επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α. Αλεξ/πολης σε συνεργασία με το Τ.Δ.Ν. Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 3ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ »
Την 19-05-2010 και ώρα 14:30΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί της Υ.Α. Αλεξ/πολης ενημερώθηκαν από αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε. Αλεξ/πολης ότι σε επιχείρηση που διατηρεί 49χρονος στην Ε.Ο. Αμφιτρίτης – Αλεξ/πολης, υπάρχουν κλεμμένα υλικά του Ο.Σ.Ε.. Άμεσα, με την συνδρομή υπαλλήλων του Ο.Σ.Ε., μετέβησαν στο κατάστημα του ανωτέρω και κατόπιν ελέγχου, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε κλαπέν σιδηροδρομικό υλικό το οποίο, κατά δήλωση του, είχε αγοράσει έναντι του ποσού των χιλίων διακοσίων εξήντα (1260,00€) Ευρώ από 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.
Ανωτέρω συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α. Αλεξ/πολης.