ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

εθνικη αντισταση

Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε (άρθρο 4 παρ.1 του Ν.2703/1999), ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.
Το πρόγραμμα εορτασμού, όπως κάθε χρόνο, σύμφωνα με την εγκύκλιο 20424/19.04.2010 του ΥΠ.ΕΣ. για την έδρα του νομού, την Αλεξανδρούπολη, περιλαμβάνει :

1. Γενικό σημαιοστολισμό από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2010, ημέρα γιορτής.
2. Φωταγώγηση του Δημοτικού Καταστήματος, όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών, των καταστημάτων ΝΠΔΔ, Οργανισμών και Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης (εγκύκλιος ΥΠ.ΕΣ. 20425/19.04.2010).
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2010
Ώρα 10.00: Επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου
Ώρα 10.45: Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας) από τον Νομάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Στρατηγό Δ/τη ΧΙΙ Μ.Π., τον Πρόεδρο της Ν.Α.Ρ.Ε., τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, από εκπροσώπους Αντιστασιακών Οργανώσεων, που έλαβαν μέρος ενεργά στον αγώνα και την αντίσταση κατά των δυνάμεων κατοχής, τις Νομαρχιακές Επιτροπές των πολιτικών Κομμάτων, τις Πολιτικές Νεολαίες και από όποιον εκπρόσωπο Νομικού Προσώπου θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.