ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ανηγει ο δρομος για το ζαμπουνιδη και την περιφερεια

Τον βουλευτή Δράμας Χρήστο Αηδόνη φέρεται -σύμφωνα με το Βήμα- να επέλεξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τη θέση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, μετά την παραίτηση της Αντζελας Γκερέκου.
Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει. Ωστόσο, εάν η πληροφορία επαληθευτεί και ανακοινωθεί η τοποθέτησή του, τότε απομακρύνεται το ενδεχόμενο ευρύτερου ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος.
Οι φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό άρχισαν να φουντώνουν το βράδυ της Δευτέρας, μόλις έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την παραίτηση της κ. Γκερέκου.
Θεωρείτο βέβαιο, όμως, ότι οι όποιες αποφάσεις θα λαμβάνονταν μετά την επιστροφή του Γ.Παπανδρέου από τη Μαδρίτη, χθες Τρίτη.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην κυβέρνηση είναι τα «αλληλοκαρφώματα» υπουργών, με ορισμένους να καταγγέλλουν ότι συνάδελφοί τους επιχειρούν να τους θέσουν εκτός κυβέρνησης και άλλους να διαψεύδουν ότι θα παραιτηθούν υπό το βάρος των αποφάσεων που καλούνται να λάβουν.
Επισήμως, η κυβέρνηση ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες για ανασχηματισμό. Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε:
«Η κυβέρνηση δρα με τρόπο συλλογικό, ενιαίο και πάντα στα πλαίσια της εντολής που της έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός. Όπου διαπιστώνουμε ότι πρέπει να διορθώσουμε τις πολιτικές μας, το κάνουμε με θάρρος».
in.gr