ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

αναγνωστης

τρεις κινησεις στην πολιτικη σκακιερα αυτη τη στιγμη,μπορουν να εκτονωσουν την τεταμενη κατασταση. 1]να αρθει η βουλευτικη ασυλια. 2]μειωση βουλευτων απο 300 σε 200. 3]να βγουν επιτελους τα ονοματα των ενοχων,ασχετα αν τιμωρηθουν η οχι,δεν το συζηταμε να τημωρηθουν.οκοσμος ειναι περισσοτερο θυμωμενος με την ατιμωρησια, παρα με τα μετρα.γι αυτο και απαξιωνουν ολο το γιγνεστε στην πολιτικη.και μια προταση.
τι θα γινει επιτελους με την περιβοητη βρωμια μας, θα γινει καποιος νομος που να τιμωρει τους υπαιτιους? μεχρι και η τουρκια μας ξεπερασε,εκει δεν τολμας να πεταξεις γοπα στο δρομο. βγαινω στην παραλια για το καθιερωμενο μου βαδην και καταληγω στο να μαζευω μπουκαλια,σακουλες,και πλαστικα ποτηρια.κανω μια βολτα με το ποδηλατο και το τι βλεπουν τα ματακια μου δεξια κι αριστερα του δρομου ,απο τους φιλοτιμους ελληναραδες οδηγους που ανοιγουν το παραθυρο και πετανε εξω οτι μπορει να βρωμαει το αυτοκινητο τους. ο γιος μου περνει την κορη του που ειναι τεσσαρων και καθαριζουν την παραλια. αν αυτο το εκαναν οι δασκαλοι ισως να καναμε μια καλλιτερη κοινωνια στο μελλον.αλλα φαινεται πως αυτο δεν συμφερει.