ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

λιγο πριν απο την επιστροφη

Ένας Εθνικός απ΄τα παλιά, μετά από ονειρεμένη εμφάνιση, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Κόροιβου με 3-1 σετ και ξαναπήρε το προβάδισμα με 2-1 νίκες. Η ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται πια μόνο μια νίκη μακριά από την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλλεϋ.
Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τη νωθρή εμφάνιση στην Αμαλιάδα, ο Εθνικός ήταν μεταμορφωμένος και υπεράσπισε την έδρα του με ψυχή κι έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχοντας τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο, παρά το δύσκολο της μέρας, μετά την απώλεια του πρώτου σετ, ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και έφτασε στο επιβλητικό 3-1.
Οι Εβρίτες έκαναν τη διαφορά από τη στιγμή που πίεσαν από το σερβίς προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή και ανάπτυξη των φιλοξενούμενων αλλά και από το χρονικό σημείο που μπλόκαραν τον επικίνδυνο Μπάκα. Μα πάνω από όλα, όταν έβγαλαν ψυχή και αποφασιστικότητα στο γήπεδο. Με προσωπικότητες όπως του Σαμαρά, του Σιδηρόπουλου και του Γραμματικάκη να καθοδηγούν και να συμπαρασύρουν τους υπόλοιπους ικανούς και ταλαντούχους αθλητές του ( ο Ραφ ήταν όνειρο και ο Φλετούρης ηρωικός ), ο Εθνικός διατήρησε το πάνω χέρι και το πλεονέκτημα στην άνοδο.
Από την άλλη, η εξαιρετική ομάδα του Κόροιβου, ξεκίνησε με την κεκτημένη ταχύτητα της νίκης της στην έδρα της, αλλά αποσυντονίστηκε από τα προβλήματα στη πρώτη μπάλα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι. Έδωσε μεγάλη μάχη στο τρίτο σετ αλλά τα παράτησε στο τέταρτο. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία των ηρωικών 30 φίλων τους που ταξίδεψαν ( 2.108 χιλιόμετρα ! ) με το λεωφορείο για να φτάσουν μέχρι εδώ ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, δίπλα στους blue pistoleros.
Κλειδί του παιχνιδιού το τρίτο σετ, εκεί που ο Εθνικός προηγήθηκε με 17-14, δέχθηκε την ισοφάριση, πέρασε μπροστά με 21-19 για να περάσει μπροστά ο Κόροιβος με 21-22. Ο Σαμαράς με δυο προσωπικές ενέργειες έσβησε τα δυο λάθη του. Στο 23-22 ο πρώτος διαιτητής έδωσε μέσα μια άουτ επίθεση του Μπάκα και η Αμαλιάδα μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στο 26-26 ο 16χρονος Ραφαήλ Κουμεντάκης τελείωσε εντυπωσιακά την επίθεση και στην συνέχεια ο Λαμπρόπουλος πάσαρε στην αντένα και το 28-26 έδωσε το κρίσιμο σετ και το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και στο τέλος χάρηκε με την ψυχή του τόσο τη νίκη όσο και το βόλλεϋ υψηλού επιπέδου που παρακολούθησε.
« Μπράβο στα παιδιά. Άφησαν πίσω τους την εμφάνιση στην Αμαλιάδα και έπαιξαν πολύ καλό βόλλεϋ παίρνοντας τη νίκη. Είχαμε πει ότι είναι σημαντικό να κρατάμε αήττητη την έδρα μας και αυτό το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Χρειαζόμαστε μια νίκη και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε» δήλωσε στο thrakisport ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης.
Τα σετ: 21-25 ( 0-1 ), 25-19 ( 1-1 ), 28-26 ( 2-1 ), 25-13 ( 3-1 )
Ο Εθνικός αγωνίστηκε με τους Κίτσιο, Σιδηρόπουλο, Σαμαρά, Κουμεντάκη, Γραμματικάκη, Φλετούρη, Κ. Δαλακούρα (λ)( Αν. Δαλακούρα )
Συντάκτης : Γιώργος Πανταζίδης
thrakisport.gr