ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

δελτιο τυπου αστυνομικης διευθυνσης αλεξανδρουπολης

ΘΕΜΑ: «ΣΥΛΛΗΨΗ -3- ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ 11 ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Πρωινές ώρες της 13/05/2010, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή του Απαλού μικρή ομάδα λαθρομεταναστών, την οποία έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Την 14.05΄ ώρα, δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτ/τα μετέβησαν στο σημείο, όπου πέντε (5) εκ των λαθρομεταναστών επιβιβάσθηκαν στο πρώτο όχημα και έξι (6) στο δεύτερο όχημα, ενώ ένας (1) διακινητής ακολούθησε αντίθετη πορεία πεζή. Ακολουθήθηκαν από περιπολικά της ανωτέρω Υπηρεσίας και σε δοθέν σήμα στάσης των Αστυνομικών στο πρώτο όχημα, ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτ/του, δεν συμμορφώθηκε και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης ενεργώντας επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο λεωφορείο αστικής συγκοινωνίας. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ελαφρά ο οδηγός – διακινητής και συνελήφθη.

Ταυτόχρονα και περί ώρα 14.15΄ δόθηκε σήμα στάσης στο δεύτερο όχημα , ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος ότι κινείται σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το όχημα, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη μετά από λίγα λεπτά.

Ο προαναφερόμενος πεζός διακινητής συνελήφθη την 14.05΄ ώρα σε μικρή απόσταση από το σημείο της επιβίβασης των λαθρομεταναστών.

Από την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα είναι προϊόντα κλοπής..

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα .

Συνελήφθησαν τρεις (3) διακινητές και έντεκα (11) λαθρομετανάστες οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.