ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

αιμοδοσια

“ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ”
“Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ Δ.Π.Θ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ”
«ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ – Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ»
«ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ»

Η Εξόρμηση για Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 4 Μαΐου 2010 στην Σχολή Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δ.Π.Θ. Αλεξανδρούπολης είχε εξαιρετική επιτυχία.
Στο κάλεσμα για προσφορά αίματος, οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν με ζήλο δίνοντας 32 μονάδες αίματος, και όπως δήλωσαν οι ίδιοι οι δότες, έδιναν για πρώτη φορά .
Η μεγάλη αυτή προσφορά των φοιτητών, σηματοδοτεί την συνέχεια της προσπάθειας, από μέρους του Κέντρου Αιμοδοσίας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (Σ.Ε.Α.) Αλεξανδρούπολης, και με την συμμετοχή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φοιτητών του Δ.Π.Θ. ευελπιστούμε να έχει μεγαλύτερη ενδυνάμωση σε μια πετυχημένη πορεία.
Η συμβολή του Κέντρου Αιμοδοσίας και των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών της περιοχής.
Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι σημαντικό να προσφέρεται απλόχερα και πρέπει να είναι «μεγαλύτερη» από τον αέρα που αναπνέουμε.
Η ανάγκη για αίμα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει για έναν ασθενή μέχρι και στις 120 μονάδες (φιάλες) αίματος και πλέον.
Το θέμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας με την έννοια της πρόληψης, είναι πλέων αποδεκτό απ’ όλους τους φορείς. !!! ολοένα και περισσότερες ομάδες πολιτών κατανοούν την αναγκαιότητα και οργανώνουν Εθελοντικές Αιμοδοσίες.
Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της σχολής Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής Δ.Π.Θ. Αλεξανδρούπολης, για την άριστη συνεργασία στο τριήμερο της προετοιμασίας – ενημέρωσης, αλλά και τους κυρίους/ες καθηγητές που συμμετείχαν αποτελεσματικά ώστε να γίνει έγκαιρη ενημέρωση στους φοιτητές.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
Για το Δ.Σ.
Αναστάσιος Κοντακίδης Γραμμενίδου Δέσποινα
Πρόεδρος Γραμματέας