ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ (14) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Την 09-05-2010 και ώρα 11:45΄, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, εντόπισαν στον οικισμό Αρδανίου-Φερών, ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτ/το στο οποίο επιβιβάσθηκαν δεκατέσσερις (14) λαθρομετανάστες, καθώς και τρία (3) ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτ/τα τα οποία χρησιμοποιούνταν ως προπομποί. Περί ώρα 12:20΄, σταθμεύθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτ/το στο 8ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του Α/Κ Αρδανίου – Αλεξ/πολης, οπότε διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του είχε ήδη αποβιβάσει τους λαθρομετανάστες, αφού προφανώς ενημερώθηκε από τους προπομπούς. Ο οδηγός συνελήφθη και οι λαθρομετανάστες εντοπίσθηκαν στο 6ο χλμ. της ανωτέρω διαδρομής, οπότε και συνελήφθησαν.
Από την Αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που μετέφερε τους λαθρομετανάστες, ανήκε σε Έλληνα υπήκοο, ο οποίος ήταν ένας από τους προπομπούς και αναζητηθείς συνελήφθη. Διαφεύγουν οι δύο (2) οδηγοί των οχημάτων – προπομπών οι οποίοι αναζητούνται.
Κατασχέθηκαν δύο (2) οχήματα, ένα διαβατήριο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.

ΘΕΜΑ 2ο : «ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ»
Την 09-05-2010 και ώρα 16.50΄, στην Αλεξ/πολη, Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 41χρονος, εξετράπη της οδού και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά ο οδηγός και έξι (6) συνεπιβάτες του ανωτέρω οχήματος.
Οι ελαφρά τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης.
Σε έλεγχο μέθης που υποβλήθηκε ο οδηγός με ηλεκτρονική συσκευή, διαπιστώθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, σε ποσοστό 0,48 mg/l.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.