ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

το σουφλι για δ εθνικη

Το ματς της χρονιάς στο Σουφλί

Από Θένια Μυλωθρίδου

Την προσεχή Κυριακή , όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί ο Πρωταθλητής στον Α’ Όμιλό της Δ’ Εθνικής. Έβρος Σουφλίου και Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας διεκδικούν το μοναδικό «εισιτήριο» ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής , αναμένεται να προσελκύσει όλα τα βλέμματα και πολύ πιθανόν είναι αυτή που θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή. Ο Έβρος Σουφλίου αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τους Σερραίους να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής (ένα βαθμό πίσω).
Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, όλα θα τελειώσουν αυτή την Κυριακή, καθώς και να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική το Σουφλί, θα διατηρήσει το προβάδισμα του ενός βαθμού από την Ηράκλεια. Από την άλλη, μία ενδεχόμενη ισοπαλία, θα μεταφέρει την αγωνία στην τελευταία αγωνιστική, όπου η ομάδα του Έβρου δοκιμάζεται στις Σάπες και ο Μ. Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει το Καλαμπάκι.
Σε ενδεχόμενο διπλό των Σερραίων , τότε είναι αυτοί που θα έχουν το πάνω χέρι και πάλι όμως η αυλαία του πρωταθλήματος θα είναι η καθοριστική για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.
www.gazzetta.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το Σουφλί πάει για Γ Εθνική ..