ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

στο 1,10 € η τιμη της αμολυβδης στη βουλγαρια

Παράνομες εισαγωγές καυσίμων από γειτονικές χώρες σε παραμεθόριες περιοχές καταγγέλλει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, με επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρη Γεωργακόπουλο.
Στην σχετική επιστολή αναφέρεται ότι, μετά την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, χιλιάδες οδηγοί περνάνε τα σύνορα και προμηθεύονται καύσιμα από την Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ, όπου οι τιμές είναι χαμηλότερες.
Σύμφωνα με την ΟΒΕ, εκτός από τον εφοδιασμό των οχημάτων τους, οι οδηγοί αγοράζουν ποσότητες καυσίμων που αποθηκεύουν σε μπιτόνια και τα μεταφέρουν στη χώρα μας.
«Οι ποσότητες αυτές, μετά τη παράνομη εισαγωγή τους, δεν είναι καθόλου δύσκολο να διατεθούν στο παρεμπόριο. Το φαινόμενο λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, με συνέπεια την απώλεια μεγάλων εσόδων για το κράτος και εισοδήματος για τους βενζινοπώλες. Πέρα από τους καθαυτό κινδύνους ατυχήματος που ενέχει μια παρόμοια πράξη για τους ίδιους τους παραβάτες, γίνεται παραβίαση των νόμων για την εισαγωγή και μεταφορά καυσίμων», τονίζει η ΟΒΕ και ζητά παρέμβαση του υπουργείου.
zougla.gr