ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

σκοπια

Χωρίς τέλος ο εθνικιστικός παροξυσμός των Σκοπίων και της προσπάθειάς τους να αποδείξουν πως κατάγονται απευθείας από τους αρχαίους Μακεδόνες, αποβάλλοντας τις σλαβικές τους καταβολές.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο «Alexander the Great» των Σκοπίων, οι Σκοπιανοί θα υποδεχτούν τον Πακιστανό πρίγκιπα, Mir Gazanfar Ali Khan, που αυτοαποκαλείται απόγονος του … Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Mir Gazanfar Ali Khan και η γυναίκα του, Rani Atika, είναι πρίγκιπες τις πακιστανικής φυλής Χανς, που ζει στις πλαγιές των Ιμαλαΐων και θεωρούν τους εαυτούς τους απογόνους των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Τον … υψηλό προσκεκλημένο θα υποδεχτούν κρατικοί αξιωματούχοι και μέλη ενός ιδρύματος που ιδρύθηκε για την προστασία των … «Μακεδόνων» των Ιμαλαΐων.
Το πρακτορείο «Mina» αναφέρει πως ο Πακιστανός πρίγκιπας θα συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης, ενώ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας όπου : «οι Μακεδόνες θα μπορούν να συναντήσουν τους απόμακρους αδελφούς τους» αναφέρει το «MΙΝΑ» που χαρακτηρίζει τη φυλή Χανς «άμεσους απόγονους» του στρατού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τους οποίους ανακάλυψε δημοσιογράφος της ΠΓΔΜ το 2005.
«Είναι ιστορική στιγμή για τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και για τη Μακεδονία. Οι απόγονοι εκείνων που πάλεψαν για το μεγαλείο του μακεδονικού βασιλείου και της ενοποίησης του τότε γνωστού κόσμου, θα βρεθούν στην πατρίδα και συναντήσουν αδελφούς Μακεδόνες με τους οποίους ήταν χωρισμένοι για 2.300 χρόνια», καταλήγει το δημοσίευμα του «ΜΙΝΑ», που εκφράζει απόλυτα τις θέσεις της εθνικιστικής κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφκσι.
Παναγιώτης Σαββίδης
zougla.gr