ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

εκδηλωσεις στον εβρο

Η Νομαρχία Έβρου συμμετέχει δυναμικά και ενεργά στη διαμόρφωση του πολιτιστικού προφίλ του νομού. Διοργανώνει μόνη της ή και με τη συνεργασία Δήμων, πολιτιστικών συλλόγων και φορέων πολιτιστικά δρώμενα σε όλο το νομό από το Τρίγωνο μέχρι τη Σαμοθράκη.
Οι παρακάτω εκδηλώσεις, μαζί με τις δράσεις του Τρένου του Πολιτισμού, καταρτίζουν ένα ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και παιδείας για τους κατοίκους και επισκέπτες του νομού.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Ν. ΈΒΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2008
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ
19/7/2008
Καρωτή Δήμου Διδυμοτείχου
Συναυλία με τον κ. Χρόνη Αηδονίδη
19/7/2008
Χώρα Σαμοθράκης
Μουσική Εκδήλωση με τον Θανάση Τσιτσάρη και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώτας Τηγανούριας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης «Αρμονία Γένεσις»
20/7/2008
Μεταξάδες Έβρου
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου Ι.Ν. «Προφήτη Ηλία» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μεταξάδων.
20/7/2008
Προφήτης Ηλίας Σαμοθράκης
Πολιτιστική Παραδοσιακή Μουσική Εκδήλωση με παρουσίαση Μπάλου Σαμοθράκης με το 4μελές συγκρότημα του Μαυρογιάννη Παντελή
24/7/2008
Χώρα Σαμοθράκης
Πολιτιστική Παραδοσιακή Μουσική Εκδήλωση με παρουσίαση Μπάλου Σαμοθράκης με το 4μελές συγκρότημα του Μαυρογιάννη Παντελή
24/7/2008
Ν. Βύσσα Ορεστιάδος
«ΒΗΣΣΕΙΑ 08» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Βύσσας «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ» Θεατρική Παράσταση με το θρακικό Κέντρο Πολιτισμού «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος των εκδηλώσεων. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν από το ιστιολόγιο και οι υπόλοιπες ημερομηνίες