ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

νεος και ;;

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τη μέρα που νεαρός συνεργάτης Βουλευτή του Έβρου ανακάλεσε την απόσπαση του από το πολιτικό γραφείο και επέστρεψε στην Υπηρεσία του. Για το ίδιο διάστημα τον είχαμε χάσει (προφανώς ξεκουραζόταν και φόρτιζε τις μπαταρίες του), διότι τώρα τον βλέπουμε συχνά πυκνά και μάλιστα να τοποθετείται για πάρα πολλά ζητήματα της περιοχής μας. Λέτε να έχει κατά νου να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση?
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πλαισιώνουν αξιόλογοι άνθρωποι. Και όπως είπε ένας παλιός και επιτυχημένος Δήμαρχος μεγάλης Ελληνικής πόλης, η Αυτοδιοίκηση σε κάθε της βαθμό χρειάζεται νέους και μορφωμένους.

Γ.Τ. Δεν αρκεί βέβαια μόνο η μόρφωση. Πρέπει να έχει βγει και λίγο από το σπίτι του ο υποψήφιος. Να έχει περπατήσει νύχτα, να έχει δουλέψει, να, να ….
Ο προαναφερόμενος πάντως, εξ όσων γνωρίζουμε, έχει κάνει πολλά που θεωρούνται Άσσοι στο μανίκι για μεγάλη μερίδα των . . . ψηφοφόρων.