ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

κεντρο θεωρητικης εξετασης οδηγων

Τα εγκαίνια του Κέντρου Θεωρητικής εξέτασης υποψήφιων οδηγών περιοχής Σουφλίου τελέστηκαν χτες στο Σουφλί παρουσία του Νομάρχη Έβρου Νικόλαου Ζαμπουνίδη και των αρχών της πόλης. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής Σουφλίου, που ήταν αναγκασμένοι να έρχονται στην Αλεξανδρούπολη για τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, ικανοποιήθηκε μετά από προσπάθειες ετών.
Στο παλιό κτίριο του Χημείου, που ανήκει στο Δήμο Σουφλίου, στον πρώτο όροφο, όπως αυτός παραχωρήθηκε στη Νομαρχία Έβρου και διαμορφώθηκε κατάλληλα, λειτουργεί πλέον το Κέντρο Θεωρητικής εξέτασης υποψήφιων οδηγών. Έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με οθόνες αφής, συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο με το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους υποψήφιους οδηγούς, καθώς πλέον οι εξετάσεις γίνονται ηλεκτρονικά, και τόσο τα θέματα, όσο και τα αποτελέσματα δίδονται την ώρα των εξετάσεων από το Υπουργείο. «Από το 2004, που τέθηκε το αίτημα των επαγγελματιών δασκάλων οδήγησης περιοχής Σουφλίου για δημιουργία εξεταστικού κέντρου στο Σουφλί, ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Γιατί περίπου 15-20 άτομα έπρεπε να κατεβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη να δώσουν εξετάσεις. Η καθυστέρηση στην ικανοποίηση του αιτήματός μας οφείλεται στο Υπουργείο. Η απάντηση στο ζητούμενο που επανειλημμένα θέταμε ήταν ότι εξεταστικά κέντρα μπορούν να λειτουργήσουν μόνο στις έδρες των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών. Επομένως, στο Σουφλί, από το νόμο δεν καλυπτόταν η δημιουργία εξεταστικού κέντρου. Όμως, η ιδιαιτερότητα που έχει ο νομός, οδηγούσε στη δημιουργία τρίτου εξεταστικού κέντρου. Χαίρομαι ειλικρινά που το Υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Το θέμα είχε επανειλημμένα απασχολήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο, και ο Δήμος ανταποκρίθηκε και παραχώρησε αυτό το υπέροχο κτίριο.» δήλωσε ο Νομάρχης Έβρου.