ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

κκε για αγροτικα

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στον Έβρο και τις εξαγγελίες του υπεύθυνου του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ , Βασίλη Έξαρχου, η Αχτιδική Επιτροπή Β. Έβρου του ΚΚΕ, επισημαίνει τα παρακάτω:
Κανέναν αγρότη δεν πρέπει να ξεγελάσουν τα 10 μέτρα ανακούφισης των αγροτών που εξήγγειλε το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νομό μας. Είναι κυριολεκτικά μέτρα ΄΄ασπιρίνες΄΄ για τους μικρομεσαίους αγρότες, που βρίσκονται κυριολεκτικά σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Κανένας αγρότης δεν πρέπει να ξεχνά ότι ΄΄ευαγγέλιο ΄΄ στο οποίο ορκίζονται το ΠΑΣΟΚ , η ΝΔ και όλα τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, είναι η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ , όλα τ’ άλλα είναι πυροτεχνήματα για να εκμεταλλευτούν ψηφοθηρικά τα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ακόμα οι αγρότες δεν ξεχνούν τα αγροτοδικεία, που έστησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου χιλιάδες αγρότες, που εναντιώθηκαν στην πολιτική της ΕΕ . Και ένα τελευταίο, θυμούνται οι αγρότες μας πολύ καλά ποιοι ξεφούσκωναν, με επιχειρήσεις της νύχτας, τα λάστιχα από τα τρακτέρ των αγωνιζόμενων αγροτών.
Η Αχτιδική Επιτροπή Β. Έβρου του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες να ξεμπερδεύουν οριστικά με τις αυταπάτες. Να γυρίσουν τώρα την πλάτη τους στα κόμματα του ευρωμονόδρομου . Σωτηρία γι’ αυτούς στα πλαίσια της πολιτικής της ΕΕ δεν υπάρχει.