ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

εκδηλωσεις στον εβρο

Μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στο νομό Έβρου
26/7/2008
Ασβεστάδες Δήμου Διδυμοτείχου
Πολιτιστική Εκδήλωση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ασβεστάδων με τίτλο «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ» που θα πραγματοποιηθεί στον Β. Έβρο τιμώντας τους Θρακιώτες Εβρίτες Μετανάστες που βρίσκονται αυτήν την περίοδο στον Β. Έβρο, με όλα τα Παραδοσιακά ήθη – έθιμα και είδη του Ελληνικού τραγουδιού, προβάλλοντας ταυτόχρονα την Πολιτιστική Κληρονομιά στους κατοίκους της περιφέρειας του Νομού.
26/7/2008
Ασημένιο Δήμου Διδυμοτείχου
Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για την εορτή του πολιούχου Ιερού Ναού «Αγίας Παρασκευής» στο Ασημένιο του Δήμου Διδυμοτείχου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Ασημένιου.
27/7/2008
Ν. Βύσσα Ορεστιάδος
Βραδιά Μετανάστη με δρώμενα και τραγούδια της ξενιτιάς από την χορωδία του συλλόγου, χορευτικά από φιλοξενούμενα συγκροτήματα, απονομή επαίνων «Κ. Καραθεοδωρής» στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ακολουθεί τιμητική βράβευση του αείμνηστου συγγραφέα Τάκη Τσονίδη της πρώτης βιογραφίας της οικογένειας Καραθεοδωρή με τίτλο «Το γένος Καραθεοδωρη».
27/7/2008
Φέρες Ν.Έβρου
Διοργάνωση Πολιτιστικής Εκδήλωσης με τίτλο «ΒΗΡΕΙΑ 2008» σε συνεργασία με την Δ.Ε.Π.Α.Φ του Δήμου Φερών. Θεατρική Βραδιά με μεγάλη Θεατρική Παράσταση «ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ» με καταξιωμένους ηθοποιούς .
27/7/2008
Χώρα Σαμοθράκης
Διοργάνωση Μουσικής Εκδήλωσης με τίτλο «Έρωτας – Θάλασσα – Γυναίκα» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης «Αρμονία Γένεσις» .
30/7/2008
Καστανιές Ορεστιάδος
Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με τίτλο «14η Συνάντηση Νέων – Αρδας 2008» σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Ν. Βύσσας