ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

ρωσια

Τουλάχιστον 29 νέοι έμειναν σχεδόν τυφλοί από ισχυρές ακτίνες λέιζερ που χρησιμοποιήθηκαν σε ρέιβ πάρτι έξω από τη Μόσχα, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες Υγείας της πόλης.
«Όλοι έχουν εγκαύματα στον αμφιβληστροειδή, οι ουλές είναι ορατές. Η απώλεια όρασης σε ορισμένα περιστατικά φτάνει το 80%, αλλά η αποκατάστασή της είναι αδύνατη» δήλωσε στην εφημερίδα Kommersant οφθαλμίατρος που εξέτασε τους ασθενείς.
Όπως αναμεταδίδει το Reuters, το ρέιβ πάρτι Aquamarine πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου στο Κιρζάχ, 80χλμ. βορειοανατολικά της Μόσχας. Λίγες ημέρες αργότερα, νεαροί που είχαν πάει στο φεστιβάλ άρχισαν να εμφανίζονται στα νοσοκομεία.
«Είδα αμέσως μια κηλίδα όπως όταν κοιτάς κατευθείαν τον ήλιο» ανέφερε στην εφημερίδα ένας ρέιβερ. «Τρεις ημέρες αργότερα αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Με εξέτασαν, με ρώτησαν αν είχα πάει στο φεστιβάλ και μου έκαναν αμέσως εισαγωγή. Δεν πήγα καν στο σπίτι να πάρω τα πράγματά μου».
Αντί να στρέφουν τις δέσμες τους προς τον ουρανό, τα ισχυρά λέιζερ χρησιμοποιήθηκαν σε κλειστό χώρο, καθώς εκείνο το βράδυ έβρεχε και οι διοργανωτές του πάρτι αποφάσισαν να στήσουν τεράστιες σκηνές.
Οι ιδιοκτήτες μιας υπηρεσίες οπτικοακουστικών συστημάτων δήλωσαν στο Reuters ότι το δυστύχημα οφείλεται στην «ασχετοσύνη» των τεχνικών, καθώς χρησιμοποίησαν λέιζερ υπερβολικά υψηλής ισχύος.
in.gr