ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

παραβιασεις και παραβασεις

Μόλις δύο ημέρες πριν από την έλευση του Αυγούστου, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία αποδεικνύει ότι αδιαφορεί για την ουσία του θερινού μορατόριουμ στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο.
Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά τρεις φορές πέταξαν σήμερα Τρίτη πάνω από το Φαρμακονήσι στα Δωδεκάνησα τα τουρκικά μαχητικά. Ενα ζεύγος τουρκικών Φάντομ πέρασε δύο φορές πολύ χαμηλά, μόλις 230 μέτρα (800 πόδια) πάνω από τη νησίδα όπου υπάρχει ελληνικό στρατιωτικό φυλάκιο. Ακόμη, δύο τουρκικά F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήση σε ύψος 4.800 ποδών και πάλι πάνω από το Φαρμακονήσι.
Τα τέσσερα τουρκικά Φάντομ πετούσαν πάνω από το Φαρμακονήσι συνοδευόμενα από ακόμη τέσσερα F-16, τα οποία έμοιαζαν να προστατεύουν τους πιλότους που έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από το ελληνικό φυλάκιο. Το Πεντάγωνο αξιολογεί το περιστατικό ως σημαντικό και Ελληνες αξιωματικοί επισημαίνουν ότι η Αγκυρα επιχείρησε να αμφισβητήσει την κυριαρχία επί μιας νησίδας που πριν από 20 μέρες επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης, δεκαέξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη προέβησαν σε δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας, έντεκα παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και ενεπλάκησαν σε δύο εικονικές αερομαχίες με ελληνικά μαχητικά.
Μάκης Πολλάτος

protothema.gr