ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

συνασπισμος εβρου

Συνήλθε σε ολομέλεια η νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή Έβρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, μετά τις πρόσφατες εκλογικές αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.
Τη νέα Ν.Ε. αποτελούν οι εξής:
Γιμουσακάκης Πασχάλης
Γκαγκούλιας Δημήτρης
Γκαρά Νατάσα
Δούκας Χρήστος
Κυριαλάνης Κώστας
Πανταζίδης Κώστας
Ρίζος Δημήτρης
Σκαμπαβίας Δημήτρης
Σπιτάλας Βασίλης
Φραγκούδη Ζωή
Χατζηβασιλειάδου Ελένη
Χέλης Λεωνίδας

Μετά τις εσωτερικές διαδικασίες, η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκροτήθηκε σε Σώμα. Στη θέση του γραμματέα εκλέχθηκε ο Κώστας Πανταζίδης, ενώ την τριμελή γραμματεία αποτελούν οι Δημήτρης Σκαμπαβίας, Λεωνίδας Χέλης και Κώστας Πανταζίδης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα γίνουν οι ανάλογες χρεώσεις τμημάτων και αρμοδιοτήτων στα μέλη της Ν.Ε.
Η νέα Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή Έβρου του ΣΥΝ σε ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: «η Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή συγκροτείται σε μια κρίσιμη περίοδο για τον τόπο και το νομό μας. Από την μια έχουμε μια κοινωνική κατάσταση πλήρους αδιεξόδου και από τη άλλη, τον δικομματισμό σε πρωτοφανή κρίση. Εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίοδο που οι «από τα κάτω» δυσπιστούν και δυσανασχετούν και οι «από τα πάνω» δεν είναι σε θέση να ελέγξουν ην κατάσταση.
Για την διαμόρφωση αυτής της εξαιρετικά ευνοϊκής κατάστασης για την Αριστερά, ο ρόλος των δικών μας δυνάμεων υπήρξε καταλυτικός. Η σθεναρή συνεπώς αντιπολιτευτική στάση στην κεντρική πολιτική σκηνή, η διάθεση όλων των δυνάμεών μας στην οργάνωση των αντιστάσεων μέσα και από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ειλικρινής και μόνιμη προώθηση της αντίληψης για την ενότητα της Αριστεράς, καθορίζουν καταλυτικά την έκβαση των αγώνων μας. Σε αυτό το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται, καλείται να συμβάλλει και η νέα Νομαρχιακή Πολιτική Επιτροπή».