ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

νεος νομαρχης στην αδριανουπολη

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στον Νομάρχη Έβρου κ. Νικόλαο Ζαμπουνίδη αποστολή φορέων από τη Νομαρχία της Αδριανούπολης με επικεφαλής τον Νομάρχη κ. Μουσταφά Μπουγιούκ.
Ο κ. Ζαμπουνίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν τους όμορους νομούς. Συγκεκριμένα δήλωσε "Καλωσόρισα σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, στον Έβρο, τον Νομάρχη της Αδριανούπολης μαζί με τους Έπαρχους, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου και μια σειρά από στελέχη, και συζητήσαμε τα θέματα που μας καίνε. Πρώτα, το ποτάμι και πώς μπορούμε να βρούμε λύσεις, να συνεργαστούμε και να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα που έτσι κι αλλιώς θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Αναφερθήκαμε στο τελωνείο της Αίνου και κατά πόσο μπορεί να ανοίξει για να δημιουργηθεί γραμμή Αλεξανδρούπολη - Αίνος. Μιλήσαμε, επίσης, για το τρένο του πολιτισμού, πώς μπορούμε να το φτάσουμε στην Αδριανούπολη από τις Καστανιές, και γενικότερα θέματα πολιτισμού και τουρισμού. Είδαμε, τέλος, τι κοινές πρωτοβουλίες μπορούμε να πάρουμε μέσα από το Δίκτυο των Νομαρχιών για να αντιμετωπίζουμε ικανοποιητικά τα προβλήματα που θα προκύπτουν, είτε στα θέματα πολιτικής προστασίας, είτε στα αναπτυξιακά ζητήματα."