ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

παραδοση




Σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 12 Ιουλίου στην αίθουσα παρουσιάσεων του συλλόγου Αρχαιοφίλων στην Αλεξανδρούπολη , με την 7348 απόφαση του το Δ .Σ του Θρακικού Κέντρου - Εταιρία Θρακικών Μελετών που εδρεύει στην Αθήνα ,Τιμής Ένεκεν τίμησε τον Νικόλαο Γκότση ιδρυτή του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Φερών και τον ανακήρυξε ευεργέτη της Θράκης με χειρόγραφη περγαμηνή που επιμελήθηκε ο πρόεδρος του Γιάννης Μητράκας Άρχοντας Αγιογράφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Ο κ. Μητράκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην διάσωση της Θρακικής παράδοσης που επιτεύχθηκε από την πολύχρονή ενασχόληση του κ. Γκότση με την συλλογή Λαογραφικού και Ιστορικού υλικού και την σημαντικότητα της πρωτοβουλίας του για την Βυζαντινή πόλη των Φέρών αλλά και για όλη την Θράκη.
Την ίδια μέρα παρουσιάστηκε το συλλεκτικό χειρόγραφο βιβλίο του Γιάννη Μητράκα < Σαμοθράκη Μυριαγαπημένη Ουρανόεσσα > και έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του με θέμα την Σαμοθράκη.