ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ανταμωμα καρωτιανων

Ραντεβού στον τόπο που τους γέννησε δίνουν το Σάββατο 19 Ιουλίου οι Καρωτιανοί της Ελλάδος και του εξωτερικού σε μία συνάντηση νοσταλγίας και ανάμνησης της Καρωτής, σαν άλλοτε.
Το αντάμωμα των απανταχού Καρωτιανών θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καρωτής στα πλαίσια μίας μεγάλης εκδήλωσης της Θρακιώτικης παραδοσιακής μουσικής.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης θα είναι, ο εκ Καρωτής ορμώμενος ,Χρόνης Αηδονίδης, το «αηδόνι της Ανατολής» με την ορχήστρα του.
Στο πρόγραμμα θα εμφανισθούν η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μεταξάδων με μαέστρο τον κ. Χρήστο Κισσούδη. Θα εμφανισθούν ακόμη χορευτικά συγκροτήματα.
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και ο Βαγγέλη Δημούδης.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Νομαρχία Έβρου, ο Δήμος Διδυμοτείχου και το Δημοτικό Διαμέρισμα Καρωτής.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την εκδήλωση της Καρωτής ο γνωστός καλλιτέχνης Χρόνης Αηδονίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου εφ’όλης της ύλης στα τοπικά ΜΜΕ. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Ιουλίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου.