ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ο παπουτσης για frontex

Στα θετικά αποτελέσματα της ενισχυμένης παρουσίας της Frontex στα Ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα αναφέρθηκε o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για ενίσχυση της προστασίας των εξωτερικών συνόρων και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, η οποία δείχνει ότι όντος το φαινόμενο έχει μειωθεί χάριν στην ανάπτυξη των Ομάδων Ταχείας Επέμβασης στον Έβρο.

Παράλληλα κ.Παπουτσής, προκειμένου να παγιωθούν τα θετικά δείγματα, ζήτησε από την ΕΕ τα εξής:•Να υπογραφεί το ταχύτερο δυνατό η Ευρωπαϊκή Συμφωνία Επανεισδοχής με την Τουρκία, συμφωνία η οποία θα πρέπει να σέβεται πλήρως το κοινοτικό κεκτημένο, τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα συμφέροντα των κρατών-μελών.
•Να αρχίσει να εφαρμόζεται η Συμφωνία Επανεισδοχής με το Πακιστάν.
•Να ασκηθεί πολιτική πίεση προς τα τρίτα κράτη προέλευσης και διέλευσης προκειμένου να μειωθούν οι παράνομες μεταναστευτικές ροές.
www.zougla.gr