ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

αναφορα ρενταρη

Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κων/νο Σκανδαλίδη κατέθεσε η βουλευτής Έβρου ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή- Τέντε με αφορμή την ανακοίνωση – αίτημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Α.Σ.Κ.Γ.Ε. Ελιάς Τριγώνου Έβρου των παραγωγών σπαραγγιού, που αναφέρεται σε ανισότητες που παρατηρήθηκαν από τους γεωπόνους του κατά τόπους ΕΛΓΑ προκειμένου να καταγράφουν οι ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες σπαραγγιού από τις πλημμύρες το χειμώνα του 2010.
Όπως αναφέρετε στην σχετική ανακοίνωση όταν οι αγρότες παρέλαβαν τις εκτιμήσεις των ζημιών από τον ΕΛΓΑ διαπίστωσαν ότι υπήρχαν περιοχές του νομού Έβρου που αποζημιώνονταν με τα πραγματικά ποσά φθοράς, ενώ στη δική τους περίπτωση οι αποζημιώσεις δεν προσεγγίζον το μέγεθος της απώλειας του αγροτικού εισοδήματος. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ο κάθε παραγωγός έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να αναστείλει τη συγκομιδή σε όποια χρονική στιγμή κρίνει αυτός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίζουν περισσότερους τόνους σπαραγγιών σε συνολικό αριθμό οι συνεπείς παραγωγοί που ολοκληρώνουν την καμπάνια και κατ’ επέκταση σύμφωνα με τη λογική του ΕΛΓΑ να θεωρείται ότι η παραγωγή τους δεν επλήγη αρκετά.