ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

αναφορα ρενταρη

Το αίτημα του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Θράκης για τη μη κατάργηση θέσεων από τις πολυεθνικές εταιρείες προώθησε η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Όλγα Ρενταρή-Τέντε στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Λούκα Κατσέλη, μέσω της αναφοράς που κατέθεσε.
Συγκεκριμένα, ηκ. Όλγα Ρενταρή-Τέντε μετά από διαδοχικές συναντήσεις που είχε με την κ. Κατσέλη και με τη γραπτή της αναφορά επεσήμανε τρία κυρίως σημεία:
1) ότι στον νομό Έβρου η ανεργία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και ότι η κατάργηση θέσεων Ιατρικών Επισκεπτών θα διογκώσει περισσότερο το πρόβλημα
2) ότι το επάγγελμα των Ιατρικών επισκεπτών τόσο στον Έβρο όσο και σ’ολόκληρη την επικράτεια ακμάζει και μία πιθανή κατάργηση θέσεων θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο σε επίπεδο εθνικής όσο και σε επίπεδο τοπικής οικονομίας, σε μία περίοδο, όπου η οικονομία έχει ανάγκη από προσοδοφόρα επαγγέλματα
3) ότι θα πρέπει στα πλαίσια των διαβουλεύσεων με την τρόικα να υπάρξει μία ρυθμιστική, νομική δέσμευση μη κατάργησης θέσεων των Ιατρικών Επισκεπτών.
Η κ. Ρενταρή ζήτησε από την κυρία Κατσέλη να δράσει άμεσα και να την ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν το επάγγελμα των Ιατρικών επισκεπτών.