ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ
Απογευματινές ώρες της 07.12.2010 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 14 ετών, οι οποίοι αφού εισήλθαν σε υπεραγορά τροφίμων στο 1ο χιλ. της Ε. Ο. Ξάνθης – Λάγους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα μια φιάλη οινοπνευματώδους ποτού αξίας 19,05 ευρώ.
Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Απογευματινές ώρες της 07.12.2010 στην Ξάνθη, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 48χρονος (δεν έφερε προστατευτικό κράνος) εξετράπη της οδού με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός αυτού.
Ο ανωτέρω οδηγός διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, αναζητείται 54χρονος πατέρας και η 45χρονη σύντροφός του, καθώς στην Ξάνθη περί ώρα 22.30 της 07.12.2010 η δεύτερη δράστρια, παρουσία του πατέρα, προκάλεσε στον 15χρονο γιο αυτού, ύστερα από φραστική λογομαχία, σωματικές βλάβες χτυπώντας τον με ένα μπουκάλι στον αυχένα της κεφαλής και στη συνέχεια με τα χέρια και τα πόδια στο σώμα του, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον αβοήθητο.
Ο παθών μεταφέρθηκε από διερχόμενο άτομο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ
Την 08.12.2010 και ώρα 02.40’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 40χρονος ημεδαπός κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη σε βάρος του από την συνομήλικη σύζυγό του για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές, αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΟΥ, ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ
Tην 02.30΄ ώρα της 07-12-2010, στην αγροτική περιοχή Λαγυνών -Σουφλίου, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ.Σουφλίου, πέντε (5) αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράνομη οπλοκατοχή, διακεκριμένες κλοπές και διατάραξη της οικιακής ειρήνης.
Ειδικότερα, την 02.30΄ ώρα της 07-12-2010 στην αγροτική περιοχή Λαγυνών -Σουφλίου, οι ανωτέρω δράστες, έγιναν αντιληπτοί από Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ.Σουφλίου και του FRONTEX και προ του επικείμενου ελέγχου, απέρριψαν πλησίον τους ταξιδιωτικούς σάκους και πλαστικές σακούλες που έφεραν μαζί τους και οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε περιείχαν διάφορα κοσμήματα, είδη ρουχισμού, χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα (1) μαχαίρι.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι, εισήλθαν λάθρα στη χώρα από μη ελεγχόμενη συνοριακή διάβαση μέσω παρέβριας περιοχής κατά το χρονικό διάστημα από 25 έως 26-11-2010. Συγκρότησαν δομημένη ομάδα με διαρκή δράση, για τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών με επιδίωξη το οικονομικό όφελος, με την ακόλουθη δράση :
α)Εισήλθαν εντός οικίας, στα Λαγυνά Έβρου, αφού παραβίασαν είσοδο αυτής και διέμεναν εντός, παρά τη θέληση του ιδιοκτήτη της.
β)Εισήλθαν εντός οικίας, στα Λαγυνά Έβρου, αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων ενενήντα Ευρώ (1.790,00 €) και διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας οκτώ χιλιάδων Ευρώ (8.000,00€ ), κατά δήλωση της παθούσης.
γ)Κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως και 06-12-2010 διέρρηξαν οικία, στο Σουφλί Έβρου, από την οποία αφήρεσαν διάφορα είδη αθλητικού ρουχισμού, συνολικής αξίας διακοσίων πενήντα Ευρώ (250,00 €), κατά δήλωση του παθόντος.
δ)Κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως και 03-12-2010 διέρρηξαν οικία, στο Σουφλί Έβρου, από την οποία αφήρεσαν διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας οκτώ χιλιάδων Ευρώ (8.000,00 €), κατά δήλωση του παθόντος.
Κατασχέθηκαν τιμαλφή, είδη ρουχισμού και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχής τους.
Εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων συνεργών στην δράση της ανωτέρω ομάδας, καθώς και η διάπραξη άλλων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Ν.Έβρου.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους στην πλειοψηφία και αποδόθηκαν σε αυτούς, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των χιλίων επτακοσίων ενενήντα Ευρώ (1790, 00 €) .
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.
ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Τις βραδινές ώρες της 07/08-12-2010, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξ/πολη, χρησιμοποιώντας και ειδική συσκευή μέτρησης ήχου (ηχόμετρο). Κατά τους ελέγχους διαπίστωσαν ότι, προκαλείτο ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας, από τη μουσική δύο (2) καταστημάτων, οπότε ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, σε βάρος των υπευθύνων των κατ/των.
Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Αρχές για την επιβολή των προβλεπομένων διοικητικών κυρώσεων.