ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

25χρονια τμημα ιατρικης δπθ

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Ιατρικού Τμήματος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, πρόκειται να παρουσιάσει τις δράσεις της την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:30 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα, υπό το συντονισμό της HelMSIC, με θέμα «Ιατρική Εκπαίδευση», όπου και θα παρουσιαστούν οι προτάσεις των Ευρωπαίων φοιτητών Ιατρικής για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών των Ιατρικών Σχολών. Οι προτάσεις αυτές προέκυψαν μέσα από συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ των μελών των Ευρωπαίων φοιτητών Ιατρικής, μελών της IFMSA και της EMSA, και στις οποίες συμμετείχαν ενεργά μέλη της HelMSIC.

Τι είναι η HelMSIC;

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων & Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (Hellenic Medical Students' International Committee - HelMSIC) είναι ένα ανεξάρτητο σωματείο μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού, μη πολιτικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1958 από φοιτητές ιατρικής και σήμερα αποτελείται από 7 τοπικές επιτροπές, μία σε κάθε πόλη όπου εδράζεται Ιατρική Σχολή. Κύριος σκοπός της είναι οι εκπαιδευτικές ανταλλαγές φοιτητών ιατρικής και η προώθηση της υγείας. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site www.helmsic.gr.