Παρασκευή 11/9/2009 ώρα 19.00
Εγκαίνια έκθεσης
Προσφώνηση από τον Δήμαρχο Φερών Ούστογλου Γεώργιο
Χαιρετισμοί
Ημερίδες
Κλειστό γυμναστήριο Φερών – εξωτερικός στεγασμένος χώρος
Σάββατο 12/9/2009 11.00
Θέμα: Σιτηρέσια μόσχων πάχυνσης και γαλακτοπαραγωγής αιγοπροβάτων
Εισηγητής: Γεώργιος Αρσένος, επίκουρος καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ Ζωοτέχνης.
19.30
Θέμα: Εξελίξεις για την ελληνική γεωργία μετά το 2013.
Εισηγητής: Γιάννης Κολυβάς, προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Κυριακή 13/9/2009 11.00
Θέμα: Παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια του κρέατος. Συνθήκες υγιεινής και λειτουργίας των κρεοπωλείων – Παραγωγή παραδοσιακών αλλαντικών.
Εισηγητής: Ιωάννης Κουλούρης, προϊστάμενος Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Θεσ/νίκης.
Θέμα: Θετική αξία του κρέατος, τυποποίηση – κρεατοσκευάσματα.
Εισηγητής: Σταμάτης Μαλαματίνης, προϊστάμενος Σχολής Επαγγελμάτων Κρεάτος Δράμας.
19.30
Θέμα: Βασικές αρχές αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης.
Βασικές αρχές απόσταξης προϊόντων αμπέλου.
Εισηγητής: 1. Δημήτριος Ράπτης, γεωπόνος, διδάκτωρ αμπελουργίας – Δ/νσης Γεωργίας Έβρου.
2. Δημήτριος Τσιβόγλου, χημικός του Γενικού Χημείου του Κράτους.
Λειτουργία Έκθεσης: Παρασκευή: 19.00-22.30
Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα:
10.00-14.00 και 18.00-22.30.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου