ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

απατεωνας

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχωρά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ», προκειμένου να προστατέψει τα μέλη του, αλλά και τους ανυποψίαστους πολίτες. Σύμφωνα με την καταγγελία, το τελευταίο διάστημα, έχει εμφανιστεί στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ένας ή περισσότεροι πλασιέ, οι οποίοι πωλούν πόρτα - πόρτα βιβλία «για την ενίσχυση των καρκινοπαθών», όπως λένε.
Προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων και... εξαπατήσεων, ο Σύλλογος «ΣυνεχίΖΩ» ξεκαθαρίζει το τοπίο. «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον Σύλλογό μας», λέει στη «Γ» η πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασία Σπυρίδου και συνεχίζει: «Γυρνάει από σπίτι σε σπίτι και πουλά βιβλία, προς 30 ευρώ το καθένα, λέγοντας ότι τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση των καρκινοπαθών. Κι επειδή, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, με τον ξενώνα, αλλά και με τις εκδηλώσεις μας, έχει ακουστεί πολύ ο Σύλλογός μας, είναι εύκολο κάποιος να συνδέσει τον κύριο αυτό με εμάς, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του ή μαζί τους, εάν δεν είναι μόνο ένας».
Όπως επεσήμανε η κα Σπυρίδου, ο Σύλλογος έχει επιλέξει συγκεκριμένους τρόπος για να ενισχύεται οικονομικά, είτε μέσα από τις εκδηλώσεις που κάθε τόσο διοργανώνει είτε μέσα από τις συνδρομές των μελών τους και τις δωρεές και δεν θα υιοθετούσε ποτέ τέτοιες μεθόδους.
Πάντως, δεν απέκλεισε να κινηθεί νομικά, εάν υπάρξει η πληροφορία ότι ο εν λόγω πλασιέ χρησιμοποιεί το όνομα του Συλλόγου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή καταγγελίες, το τηλέφωνο του Συλλόγου είναι 25510 26464.

Ανοίγει ο ξενώνας

Μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτώβρη θα ανοίξει τις πόρτες του ο ξενώνας για ασθενείς και συνοδούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενός χώρου που θα ξεκουράζει και θα ανακουφίζει όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Ο ξενώνας, μία ευγενική προσφορά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν από ένα χρόνο και εδώ και λίγες εβδομάδες είναι πανέτοιμος για να αρχίσει να δέχεται τους πρώτους φιλοξενούμενους. Σύμφωνα με την κα Σπυρίδου, μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, το αργότερο έως το τέλος του χρόνου, ο ξενώνας θα λειτουργεί πλήρως και ακριβώς όπως ενδείκνυται.

Συντάκτης: Kική Hπειρώτου
Εφ. "Η Γνώμη"