ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

κι εγω σου λεω στελλα. . .στην αγκαλια μου ελα

Η Στέλλα Μπεζαντάκου είναι πια ελεύθερη να δείχνει το πλούσιο μπούστο της σε όλους τους... γείτονές της και με τον... νόμο. Η τραγουδίστρια για δύο χρόνια πηγαινοερχόταν στα δικαστήρια, καθώς μια γειτόνισσά της, την έσερνε στις δικαστικές αίθουσες, γιατί μια ηλιόλουστη μέρα, η Στέλλα απολάμβανε το μπάνιο της, στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος όπου μένει στην Άνω Γλυφάδα, γυμνόστηθη.
Τελικά, η τραγουδίστρια κέρδισε την υπόθεση των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων και μπορεί πια να τα... πετάει όλα ανενόχλητη.
Η γειτόνισσα σοκαρίστηκε τον Μάιο του 2007, όταν είδε μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, τη Στέλλα να κάνει μπάνιο στην πισίνα τόπλες. Αμέσως... κινητοποίησε όλο το συγκρότημα και την ελληνική Aστυνομία, ενώ δεν άργησε να ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών.
Η Στέλλα Μπεζαντάκου υποστηρίζει τώρα πως ο νόμος στη χώρα μας... λειτουργεί και θα μπορεί πια να απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα γυμνόστηθη, χωρίς να την... τραβολογάνε στο αστυνομικό τμήμα.
zougla.gr