ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ερχεται

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΛΑ.Ο.Σ. Δημήτρης Γοδοσίδης απαντά στις ερωτήσεις του ιστολογίου.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γεννήθηκα στη Χαλκίδα Ευβοίας στις 25/02/1972 και από το 1974 έως σήμερα είμαι μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρούπολης. Ο πατέρας μου (στρατιωτικός ε.α) κατάγεται από το Αρδάνιο Έβρου και η μητέρα μου (οικιακά) από την Ορεστιάδα. Είμαι παντρεμένος με την Μπαζντιάρα Ιωάννα (Βιολόγο – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης).
Επιτελώντας το καθήκον μου προς την πατρίδα υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος αξιωματικός σε μονάδα πυροβολικού της Αλεξ/πολης, απ’ όπου και απολύθηκα φέροντας το βαθμό του εφέδρου Ανθυπολοχαγού.
Διετέλεσα επαγγελματίας πετοσφαιριστής, με τιμητικές διακρίσεις, σε ομάδες του Έβρου και με διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα.
Από το 1995 εργάζομαι ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και σήμερα κατέχω τη θέση του Διευθυντή Υποκαταστήματος (έδρα Αλεξ/πολη) γνωστού ομίλου παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Την παρούσα χρονική περίοδο εκπονώ μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration, MBA) του Business School στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου, Αγγλία.
Αποτελώ ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου συλλόγου (Μάρτιος 2009) ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ « ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ ».
Επίσης, είμαι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης καθώς και μέχρι προ τριετίας εν ενεργεία διαιτητής διαφόρων εθνικών κατηγοριών.
Αρνούμενος την αφομοίωση με το κατεστημένο και επιτελώντας εκ πεποιθήσεως το χρέος μου ως Ορθόδοξος και Έλλην, εντάχθηκα το 2003 στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ταυτιζόμενος απόλυτα με τις απόψεις και θέσεις του προέδρου μας Γεωργίου Καρατζαφέρη.
Αποτελώ ιδρυτικό μέλoς της οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ Ν. Έβρου κατέχοντας τη θέση του Αντιπροέδρου έως το 2008.
Συμμετείχα ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006 καταλαμβάνοντας τη 1η θέση σε αριθμό ψήφων του συνδυασμού μας και εν συνεχεία στις Εθνικές Εκλογές του 2007 ως υποψήφιος Βουλευτής καταλαμβάνοντας τη 2η θέση σε αριθμό ψήφων του ψηφοδελτίου μας.
Από τον Ιούλιο του 2009 διατελώ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.