ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ετεροδημοτες κ.α.

Σας γνωρίζουμε ότι από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος, παρέχεται έκπτωση στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής, τους εφόρους αυτών και τους εκλογείς, για τη διακίνηση τους στον τόπο διορισμού τους και στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος αντίστοιχα, κατά τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, 30% στις τιμές εισιτηρίων του Σιδηροδρόμου, στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, στους Εφόρους καθώς και τους εκλογείς για ταξίδια απλής μετάβασης ή με επιστροφή από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους και του εκλογικού του δικαιώματος αντίστοιχα, η οποία θα ισχύει από 1η μέχρι και την 7η Οκτωβρίου 2009.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης αμαξοστοιχιών «ICE ή IC » κλινοθεσίων ή κλιναμαξών, καθώς και των συνοδευόμενων αυτοκινήτων θα εισπράττεται πέραν του εισιτηρίου και το προβλεπόμενο κατά περίπτωση συμπλήρωμα, στο ακέραιο.
Η έκπτωση 30%, θα παρέχεται για μεν τους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους με την επίδειξη της πράξης διορισμού τους, για δε τους εκλογείς, επειδή δεν προβλέπεται επίσημο αποδεικτικό παραστατικό που να προσδιορίζει τον τόπο άσκησης ταυ εκλογικού δικαιώματος, η πιο πάνω έκπτωση χορηγείται κατά δήλωση του επιβάτη.
Ειδικά όμως για τους εκλογείς που προέρχονται από το εξωτερικό, η εν λόγω έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του διαβατηρίου, όπου απαιτείται, ή του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητος, στους οποίους θα χορηγούνται εισιτήρια εσωτερικού τύπου Υποδ. 2050 ή 2052 κατά περίπτωση από και μέχρι το συνοριακό σημείο εισόδου ή εξόδου στη χώρα και θα αναγράφεται σαν δικαιολογητικό της έκπτωσης ο αριθμός του επιδεικνυόμενου παραστατικού και η ένδειξη «SET Εκλογείς».
Για εκλογείς, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, που ο τόπος άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος ή των καθηκόντων τους βρίσκεται μακριά από τη σιδηροδρομική γραμμή η έκπτωση παρέχεται από τον τόπο διαμονής τους προς οποιονδήποτε σταθμό προσφερόμενο δρομολογιακά για τον τόπο προορισμού τους και αντίστροφα.
Η εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων όσον αφορά την κράτηση θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται με απόλυτη προτεραιότητα και με προσπάθεια παροχής κάθε δυνατής διευκόλυνσης.
Η προαναφερόμενη έκπτωση θα παρέχεται αναλογικά και στους εκλογείς-επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου του Δικτύου.
Επίσης από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών παρέχεται έκπτωση 25% από τα υπεραστικά Κ.Τ.Ε.Λ., επί των ισχυουσών τιμών εισιτηρίων για το διάστημα από 1-10-2009, μέχρι 7-10-2009 για τις διανομαρχιακές μετακινήσεις στους δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς.