ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ο υποψηφιος βουλευτης εβρου του λαος δημητρης γοδοσιδης απαντα

Γιατί υποψήφιος Βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ.;

Υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ακριβώς διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή πιστεύω ότι είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα μας από το τέλμα, δίνοντας λύσεις σε καίρια προβλήματα που ταλαιπωρούν κάθε Έλληνα πολίτη, προασπίζοντας παράλληλα τις αρχές και αξίες του έθνους μας. Εξάλλου, ο πρόεδρος μας, ο κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης είναι ο πολιτικός, ο οποίος έχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος σε βαθμό που να δεσμεύται από αυτό.

Πόσο δύσκολο είναι ένας επαγγελματίας να συνδυάζει εργασία και προεκλογική περίοδο;

Η πολιτική είναι κομμάτι μέσα από τη ζωή μας. Είμαι από τους προνομιούχους, ασκώντας ένα επάγγελμα, αυτό του Χρημοτοοικονομικού συμβούλου, στο όποιο ο κόσμος που συναναστρέφομαι και συνεργάζομαι μεταφέρει και τα εν γένει προβλήματα του, τα οποία ταυτόχρονα είναι και προβλήματα ολόκληρης της κοινωνίας. Ειδικότερα για αυτές τις εκλογές, και μάλιστα με τόσο σημαντικό νόημα, θέλω να πιστεύω ότι κάθε άλλη ενασχόληση δεν είναι επιτρεπτή. Αναμφισβήτητα, είναι η στιγμή που ο κάθε πολίτης ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά και συγχρόνως η στιγμή που ο καθένας από εμάς οφείλει να ακούσει τον καθένα ξεχωριστά. Κατά συνέπεια, είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσει κανείς εργασία και προεκλογική περίοδο. Είναι η ώρα που κοιτάμε να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο κατανοητοί από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι βέβαιο, όταν ακούσουν πολιτικό λόγο με επιχειρήματα, θα τιμήσουν με την ψήφο τους το κόμμα που πρεσβεύει τις πιο καθαρές και σαφείς θέσεις.

Είστε αισιόδοξος ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα εκλέξει βουλευτή στον Έβρο;

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι αισιόδοξες ότι στο νομό μας θα έχουμε ένα αποτέλεσμα αντίστοιχο με εκείνο των Ευρωεκλογών, όπου ο ΛΑ.Ο.Σ. κατέλαβε την τρίτη θέση, πλησιάζοντας το 7,5%. Ωστόσο, βασικός μας στόχος δεν αποτελεί μόνο η αύξηση των βουλευτικών εδρών, αλλά κυρίως η ενδυνάμωση της φωνής του πολίτη από κάθε περιοχή. Αγωνιζόμαστε ως την τελευταία μέρα των εκλογών να δείξουμε σε αυτούς που μέχρι τώρα μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ότι άξια την κερδίσαμε, καθώς και σε αυτούς που σκέπτονται να κάνουν τώρα την υπέρβαση ότι αξίζει να μας ενδυναμώσουν. Συνεπώς, η πρώτη έδρα ιστορικά για το ΛΑ.Ο.Σ. στη Θράκη και ειδικά στον Έβρο δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ζητούμενο. Ξεκινάμε με την +1 ψήφο, όπως είπε και ο πρόεδρος μας, και προχωράμε όπου μας πάει το κίνημα των πολιτών, όπως αυτό προέκυψε και από το τελευταίο μας συνέδριο. Σε όσες περιοχές έχω επισκεφτεί θέλω να πιστεύω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι το κόμμα που θα κερδίσει και αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι κουμπάρος σας, επηρεάζει την υποψηφιότητά σας;

Η «κουμπαριά» είναι ένας νέος όρος στην πολιτική ζωή του τόπου μας, ο οποίος εισήχθηκε στην Ελλάδα την τελευταία 4ετία. Μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να είναι κουμπάρος μου, αλλά στο ΛΑ.Ο.Σ. όλοι είμαστε το ίδιο. Εξάλλου, ο κ. Καρατζαφέρης έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι στο κόμμα θέλει εργάτες και ότι όλοι χρειάζονται και όλοι είναι παιδιά του. Κατά συνέπεια, δεν νομίζω ότι εξαιρούμαι από τον κανόνα. Ίσα – ίσα νιώθω μεγαλύτερο βάρος και ευθύνη και είμαι βέβαιος πως για ό,τι κληθώ να υπηρετήσω με το κόμμα, θα είμαι το ίδιο με τα υπόλοιπα στελέχη, χωρίς καμία εξαίρεση.

Γιατί ένας ψηφοφόρος να ψηφίσει Δημήτρη Γοδοσίδη;

Ο κόσμος θέλει να ψηφίσει το καινούριο και το άφθαρτο μέσα από κάθε παράταξη. Η καθημερινή επαγγελματική επαφή μου με τους πολίτες μου επιτρέπει να αφουγκράζομαι άμεσα τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Η τόλμη του χαρακτήρα μου και η ανεξαρτησία μου είναι δύο χαρακτηριστικά τα οποία με έχουν κάνει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους άφοβα και να μάχομαι γι’ αυτά. Επιπλέον, σημαντικό στοιχείο αποτελεί η ηλικία μου, η οποία μου επιτρέπει να διαθέτω όραμα και στόχους για μία καλύτερη ζωή της οικογένειας μου και κατ’ επέκταση των συνανθρώπων μου. Θεωρώ ότι αυτά είναι βασικά κριτήρια που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονος πολιτικός, προκειμένου οι σκέψεις και οι πράξεις του να έχουν βάθος χρόνου.

Το σύνθημά σας προς τις εκλογές;

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με την απόφαση του να είναι υποψήφιος σε νομό της Θράκης δείχνει ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν προκλήσεις στα μεγάλα Εθνικά μας προβλήματα.
Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον μας, η οποία μπορεί να γίνει πράξη μόνο και εφόσον δεν εφαρμόζονται καιροσκοπικές λύσεις!