ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

εδω τριγωνο

Ανακοίνωση Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Τριγώνου:

Μετά από συνάντηση των συλλόγων γονέων των σχολικών Κέντρων του Δήμου Τριγώνου αποφασίσαμε να αντιδράσουμε στην αδιαφορία που επιδεικνύουν οι υπεύθυνοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Έβρου απέναντι στα παιδιά μας. Η σκόπιμη υποβάθμιση των Σχολικών Κέντρων του Δήμου Τριγώνου δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ενώ είναι σαφές ότι δεν φεύγει δάσκαλος κάτοχος οργανικής θέσης πριν αντικατασταθεί από αναπληρωτή. Στα Σχολικά Κέντρα του Δήμου Τριγώνου βρίσκονται στη θέση τους σήμερα - γιατί δεν ξέρουμε αύριο - 8 δάσκαλοι σε σύνολο 20 οργανικών θέσεων. Ζητάμε:

1) Να γυρίσουν οι δάσκαλοι στη θέση τους και να παραμείνουν έως ότου αντικατασταθούν από τον αναπληρωτή τους. Αυτό ισχύει και για τον δάσκαλο ειδικής αγωγής του τμήματος ένταξης.

2) Να απομακρυνθούν αυτήν τη στιγμή οι υπεύθυνοι προϊστάμενοι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ο κ. Ταρτανής και ο κ. Γρουνίδης διότι δεν τηρούν την νομοθεσία και προκαλούν αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Για να ξαναμπούν τα παιδιά στις σχολικές αίθουσες ζητάμε να καλυφθούν οι κενές θέσεις και η κάθε τάξη να έχει τον δάσκαλό της, δηλαδή το αυτονόητο.