ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

οι εκλογες στη θρακη

Τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα ξεκίνησαν την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου.
Σε ρυθμούς εκλογών και η Δυτική Θράκη όπου αγωνίζονται 14 υποψήφιοι βουλευτές της τουρκικής μειονότητας για να μπουν στην Ελληνική Βουλή με 300 έδρες.
Βάσει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στη γειτονική χώρα το κυβερνών κόμμα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ οι ίδιες δημοσκοπήσεις θέλουν το ΠΑΣΟΚ να πετύχει συντριπτική νίκη.
Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είχαν στείλει δύο βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις προηγούμενες εκλογές, τον Ahmet Hacıosman από τη Ροδόπη και τον Çetin Mandacı από την Ξάνθη.
Θεωρείται βέβαιη η επανεκλογή των δύο αυτών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενώ φαίνεται πολύ κοντά στην εκλογή από τη Ροδόπη και ο υποψήφιος βουλευτής του ιδίου κόμματος δικηγόρος Rıdvan Kocamümin.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προεκλογική εκστρατεία στην περιοχή της Δυτικής Θράκης συνεχίζεται με το σύνθημα "Σε Τούρκους υποψήφιους, οι ψήφοι των Τούρκων".
trt