ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ζησης μαραγκοζουδης

Βιογραφικό

Ζήσης Μαραγκοζούδης αντιστράτηγος ε. α. της ΕΛ.ΑΣ.

Γεννήθηκα την 1η Ιανουαρίου του 1954 στον Κυπρίνο Ορεστιάδας Έβρου.
Αμέσως μετά την αποφοίτησή μου από το Εξατάξιο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, το 1973 εισήλθα στην τότε Σχολή Υπενωμοταρχών της Ελληνικής Χωροφυλακής. Το 1980 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Σχολή Αξιωματικών της Χωροφυλακής.
Υπηρέτησα σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στους Νομούς Χανίων, Ροδόπης, Έβρου, Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Ίδρυσα δύο υπηρεσίες, το Τμήμα Αγορανομίας Κομοτηνή (1982) και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης (1991).
Μετεκπαιδεύτηκα σε ειδικά Θέματα της Αστυνομίας στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό (Σερβία 1990, Μάλτα 1996, ΗΠΑ 2000).
Τιμήθηκα με πλείστες όσες ηθικές διακρίσεις καθώς και με την ανωτάτη διάκριση της Ανδραγαθίας.
Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αλλοδαπών των ΗΠΑ, τιμήθηκα, από τις ΗΠΑ στο Προξενείο τους στη Θεσσαλονίκη, σε ειδική τελετή, για την Προσφορά μου στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, τον Ιούλιο του 2007.
Στις εκλογές του 2007 το ΠΑΣΟΚ με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του νομού Έβρου, και σεις με κατατάξατε στην τρίτη θέση, με την ψήφο εμπιστοσύνης σας.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Γκαϊδατζή από τη Λάδη Διδυμοτείχου και έχω τρία ενήλικα παιδιά, την Παυλίνα, την Ελένη και τον Δημήτρη.



Φίλες και φίλοι, πολίτες του Έβρου
Με χαρά σας ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, που καλείται στις 4 Οκτωβρίου να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας από μια νεοδημοκρατική κυβέρνηση, που οδήγησε τη χώρα μας, την Ελλάδα, σε σοβαρά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα.
Υπηρέτησα τους Έλληνες πολίτες και την πατρίδα, με αφοσίωση και εντιμότητα, έχοντας προσήλωση στο καθήκον και μένοντας πιστός στις παραδοσιακές αξίες, με δημοκρατικό πνεύμα ισονομίας και δικαίου.
Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με ζήλο και επιμονή, αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία, το οργανωτικό και πρακτικό πνεύμα, που απέκτησα κατά την πολύχρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία, για ανάδειξη και επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του τόπου μας, με στόχο την πρόοδο και την προκοπή του Έβρου, ως βουλευτής, πλέον, του ΠΑΣΟΚ, και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ και να συγκρουστώ ακόμα, με κατεστημένες αντιλήψεις και συμφέροντα που αποτελούν την τροχοπέδη για την ανάπτυξη και προοπτική του Έβρου.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, με την οποία με τιμήσατε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007, κατατάσσοντάς με τρίτο.
Ελπίζω αυτή τη φορά με την ψήφο σας, να με στείλετε ως εκπρόσωπό σας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Με τιμή
Ζήσης Μαραγκοζούδης
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ