ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

στην αλεξανδρουπολη ο πρωθυπουργος

Μία ακόμη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση θα φιλοξενήσει η πρωτεύουσα του Έβρου, την ερχόμενη Τετάρτη. Μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πριν από δύο εβδομάδες, η Αλεξανδρούπολη γίνεται ο επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Η ομιλία του κ. Καραμανλή έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, Τετάρτη, στην πλατεία Ελευθερίας (ή πλατεία των αστικών, στον ΟΣΕ). Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να κάνει κάτι άλλο στην περιοχή, πέραν της ομιλίας. Ωστόσο, το ακριβές πρόγραμμα, εάν περιληφθεί κάτι εκτός της συγκέντρωσης, θα ανακοινωθεί λίγο πριν την άφιξή του.
Τα τοπικά στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε αναβρασμό, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε όλο το νομό και ενημερώνοντας τους πολίτες για τη συγκέντρωση της Τετάρτης, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά. Στόχος είναι να υπάρξει κινητοποίηση όχι μόνο από όλο τον Έβρο, αλλά και από Κομοτηνή και Ξάνθη.
Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ, να κάνει απολογισμό και αυτοκριτική για τα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει αναφορά και στο θέμα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη. Όπως έλεγε τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, «ο κόσμος πρέπει να έρθει στην ομιλία για να ακούσει, επιτέλους, αλήθειες».
Εφ. "Η Γνώμη"