ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ερωτηση ρενταρη

ΘΕΜΑ: «Ανεξέλεγκτη η λαθρομετανάστευση στον Έβρο»

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Κύριε Υπουργέ

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει λάβει το τελευταίο διάστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο Νομό Έβρου.
Οι κάτοικοι της παραμεθορίου ζώνης ζούνε καθημερινά με τον τρόμο της εισβολής στις περιουσίες τους των παράνομων λαθρομεταναστών οι οποίοι εισέρχονται στο εσωτερικό της χώρας προερχόμενοι από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.
Ειδικά στο Βόρειο τμήμα του

νομού και κυρίως στο δήμο Βύσσας η κατάσταση έχει λάβει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι από την παρουσία των λαθρομεταναστών που πλέον περνούν από την περιοχή ακόμα και μέρα μεσημέρι.
Ο δήμαρχος Βύσσας Παναγιώτης Σιανκούρης πριν από λίγο καιρό σας απέστειλε επιστολή, με την οποία ζητά να λάβετε μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων.
Εξάλλου πρόσφατα μία ομάδα παρανομών μεταναστών κατάφερε να αποδράσει από το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Έβρου, σπάζοντας την κλειδαριά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς φρουρούς.
Συγκεκριμένα απέδρασαν τρεις Γεωργιανοί, δύο Σύριοι, ένας Ιρανός κι ένας Ιρακινός, που ανέμεναν διοικητική επέλαση.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

- Ποια μέτρα σκοπεύετε να λάβετε για την αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας στους κατοίκους της ακριτικής περιοχής;
Σκοπεύετε να ενισχύσετε τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής που δραστηριοποιούνται στην φύλαξη των συνόρων και στην πάταξη του φαινομένου της παράνομης εισόδου στη χώρα

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε κατακαημένη "προοδευτική" και ανοιχτόμυαλη κα Ρενταρή έπεσες και συ στην παγίδα των πατριδολάγνων, κινδυνολόγων. Κρίμα