ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

καστρα διδυμοτειχου


Μια μοναδικά όμορφη διαδρομή βρίσκεται "κρυμμένη" ψηλά στα κάστρα του Διδυμοτείχου. Το μονοπάτι που οδηγεί στα παλιά τείχη της πόλης σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή και φέρνει στο μυαλό ιστορίες με πρίγκιπες και δράκους απο τα παιδικά μας χρόνια. Η θέα απο ψηλά σου κόβει την ανάσα και σε αποζημιώνει απόλυτα για την μικρή ανηφόρα που θα πρέπει να περάσεις για να βρεθείς εκεί.
Το μόνο μελανό σημείο είναι οτι αυτο το πανέμορφο μέρος δεν προστατεύεται όσο θα έπρεπε απο τον Δήμο Διδυμοτείχου. Τα χόρτα σε πολλά σημεία είναι αρκετά ψηλά και τα σκουπίδια, προφανώς απο παρέες που μαζεύονται εκει τα βράδια, είναι διάσπαρτα παντού. Μπουκάλια απο μπύρες και ρετσίνες, μερικά πεταμένα και σπασμένα, υπολείμματα φαγητών και πολλά άλλα δεν αμαυρώνουν μόνο τα αρχαία αυτα αξιοθέατα που κοσμούν την πόλη του Διδυμοτείχου αλλά θέτουν και σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όσων μάλλον τυχαία ανακαλύπτουν αυτό το τοσο όμορφο μονοπάτι... Το χειρότερο είναι πως σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν συναντά κανείς πουθενά ούτε εναν κάδο απορριμάτων...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν προστατεύεται όσο θα έπρεπε, απλά δεν προστατεύετα καθόλου, ειναι μπάτε σκυλοι, αλέστε..