ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

τοπικος τυπος

Ντόρος, όπως όλα δείχνουν, έγινε γύρω από το θέμα της διαφημιστικής προβολής του φεστιβάλ κυνηγιού στον Άρδα από τη Νομαρχία Έβρου. Γνωστή καθημερινή εφημερίδα φιλοξένησε στην πρώτη της σελίδα άρθρο, που ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει υπονοούμενο ότι η Νομαρχία Έβρου έδωσε τη διαφημιστική καταχώρηση του φεστιβάλ μόνο σε εφημερίδες της κατηγορίας Free press, στην οποία όπως είναι γνωστό ανήκει και η ΘΡΑΚΗ PRESS, όπως και μία ακόμη εφημερίδα του νομού. Η διεύθυνση της ΘΡΑΚΗ PRESS πάντως διευκρινίζει και ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ, στις διαφημιστικές καταχωρήσεις που λαμβάνουν τα μέσα του νομού από δημόσιους φορείς.
Το αντίθετο μάλιστα!!! Όσο για την καταχώρηση που αφορά την προβολή του φεστιβάλ κυνηγιού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ. Με λίγα λόγια «δεν τα παίρνουμε», γι αυτό και είμαστε ανεξάρτητοι και αυτοκέφαλοι!!!!!
Θα ήταν φρόνιμο επομένως όταν δημοσιεύονται τέτοια άρθρα να μην «παίρνει η μπάλα» όλα τα έντυπα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία!!! Και αν κάποιοι εκδότες αμφισβητούν τον αριθμό φύλλων που εκδίδει εβδομαδιαίως η ΘΡΑΚΗ PRESS είναι στην διάθεση του καθενός τα σχετικά παραστατικά που εκδίδει κάθε εβδομάδα το τυπογραφείο!!!!
Η ΘΡΑΚΗ PRESS δεν
έχει να κρύψει τίποτα και από κανέναν. Κάθε έλεγχος δεκτός!!! Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για τους υπόλοιπους εκδότες «συναδέρφους» και εννοώ αυτούς που αμφιβάλουν!!!!!