ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

βαλκανικοι αγωνες badminton u19

Το τριήμερο 17-18-19/9/2010 στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας θα διοργανωθεί το βαλκανικό πρωτάθλημα badminton στο ομαδικό και στα ατομικά αγωνίσματα για και αθλητές και αθλήτριες κάτω των 19 ετών με την συμμετοχή των κρατών Ελλάδος, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Τουρκίας, Σερβίας , Αλβανίας και πιθανότατα και τα Σκόπια αν δεχτούν να παίξουν χωρίς το όνομα της Μακεδονίας στις μπλούζες τους. Τους αγώνες διοργανώνει ο Δήμος Ορεστιάδας με την ΕΟΦΣΑ.
Καλούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους της πόλης να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν τα ελληνόπουλα και να δουν από κοντά το όμορφο ολυμπιακό άθλημα του badminton. Είναι μια ιδανική οικογενειακή έξοδος μακριά από βιαιότητες και υβριστικά συνθήματα. Τα παιδιά θα δουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου. Η ομάδα της Τουρκίας στο πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα U19 που έγινε στο Μιλάνο ήτανε στην τέταρτη θέση ενώ οι αδερφές Στόεβα από την Βουλγαρία στο διπλό ήταν στην τρίτη θέση στο πανευρωπαϊκό ατομικό στην Σλοβενία στην κατηγορία U17. Το

πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής :
Παρασκευή 17/9/2010
10.00 έναρξη των αγώνων
10.30- 18.00 αγώνες ομαδικού
Σαββάτο 18/9/2010
10.00-18.00 αγώνες ατομικού
Κυριακή 19/9/2010
10.00-13.30 τελικοί αγώνες ατομικού
13.30-14.00 απονομές.
Όπως είναι φανερό και από το πρόγραμμα οι ώρες των αγώνων είναι πάρα πολλές και όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιους αγώνες. Εδώ βρίσκεται και η δυσκολία του badminton αφού σε μια μέρα ένας αθλητής μπορεί να αγωνιστεί και σε τρεις αγώνες που είναι εξαιρετικά κουραστικό ενώ απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση.
Από την Ορεστιάδα θα αγωνιστούν οι Γιαννακίδου Άννα, ο Καίσας Χρήστος και Βαγγελτσίκη Μαρίνα αφού κατέκτησαν συνολικά πέντε μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες στην ηλικία αυτή.
Στις 27/8 στην πόλη Παζαρτζίκ Βουλγαρίας ο Καίσας Χρήστος και Βαγγελτσίκη Μαρίνα αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώνει η βουλγαρική ομοσπονδία badminton κάθε χρόνο. Ο Χρήστος νίκησε τον βούλγαρο αντίπαλό του με 2-0 στον πρώτο αγώνα και μπήκε στην 32άδα, εκεί αντιμετώπισε ένα Ουκρανό αθλητή και έχασε με 2-0 σετ. Η Μαρίνα στον πρώτο γύρο πέρασε χωρίς αγώνα και μετά αντιμετώπισε μια τουρκάλα αθλήτρια η οποία ήταν το νούμερο τρία της διοργάνωσης και έχασε με 2-0 σετ. Η αντίπαλός της νίκησε στο τουρνουά στην συνέχεια. Τα παιδιά προσπαθούν να σταθούν στην μεγάλη πρόκληση των βαλκανικών αγώνων.