ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠOY ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Συνελήφθη την 09.00΄ ώρα της 19/08/2010, στην Αλεξ/πολη, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός 70 ετών, για αντίσταση.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διατεταγμένοι σε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας κατά τις ώρες 06.00΄-14.00΄ της 19-08-2010, κατόπιν καταγγελίας ιδιώτιδος, μετέβησαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 4 -Αλεξ/πολη, όπου ο δράστης μεταχειρίσθηκε βία σε βάρος του, απωθώντας τους και εξαναγκάζοντάς τους να παραλείψουν νόμιμη πράξη, προκειμένου διατηρήσει επί οδοστρώματος θέση στάθμευση, με την τοποθέτηση αντικειμένων (καρεκλών). Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε παράβαση του Τ.Τ.Αλεξ/πολης, ποσού προστίμου τετρακοσίων (400,00€) Ευρώ, για παράβαση του Κ.Ο.Κ. .
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Συνελήφθη την 09.00΄ ώρα της 19/08/2010, στη Σαμοθράκη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, μία (1) ημεδαπή 30 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, η δράστιδα αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, που πραγματοποιούσαν άνδρες του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης, σε συνεργασία με άνδρες της Υ.Α.Αλεξ/πολης και του Α.Τ.Σαμοθράκης, στην Σαμοθράκη, παρέλαβε από τραπέζι σε υπαίθριο χώρο γυάλινο δοχείο, περιέχον ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους -6- γραμ. και απέκρυψε αυτό σε παρακείμενο θάμνο, σε απόσταση δύο μέτρων. Η κίνηση αυτή έγινε αντιληπτή από τον συλλαβών αστυνομικό, οποίος προέβη στην ανεύρεση της κατασχεθείσας ναρκωτικής ουσίας.
Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε αρμοδίως.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Τις βραδινές ώρες της 19/20-08-2010, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης διενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξ/πολη. Κατά τους ελέγχους διαπίστωσαν ότι δύο (2) καταστήματα λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή και ένα εκ των δύο, χωρίς άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων. Ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, σε βάρος των προσωρινά υπευθύνων των κατ/των.
Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Αρχές για την επιβολή των προβλεπομένων διοικητικών κυρώσεων.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠOY ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Συνελήφθη την 20.30΄ ώρα της 19/08/2010, στα Λουτρά Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, ένας (1) ημεδαπός 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας στην οικία του, βρήκαν α)πέντε (5) νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -213,9- γραμ., με τις άμεσες συσκευασίες τους, β) δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης, με υπολείμματα κάνναβης, γ) μία (1) συσκευασία καπνού, περιέχουσα καπνό εμποτισμένο με απόσταγμα κάνναβης «χασισέλαιο», βάρους -60- γραμ., με την άμεση συσκευασία της, δ) τρία (3) γυάλινα βάζα περιέχον μίγμα ακατέργαστης κάνναβης και οινοπνεύματος από το οποίο παράγεται « χασισέλαιο», μεικτού βάρους -820- , -825- και -850- γραμ. έκαστο, ε)ένας (1) ηλεκτρονικός ζυγός ακριβείας, με ίχνη κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε.αυτ/το της μητέρας του, που χρησιμοποιεί ο ανωτέρω δράστης, βρέθηκε πίσω από το ραδιοκασετόφωνο επιμελώς κρυμμένη, μία (1) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -26,8- γραμ., με την άμεση συσκευασία της.
Ανωτέρω ανευρεθείσες ποσότητες ναρκωτικών ουσίων κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.