ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

στη λαμια ο γκαρας

Ο Δημήτρης Γκαράς είναι από την Πέμπτη (και πάλι) το λίμπερο του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας. Ο 25χρονος Εβρίτης (γεννήθηκε στις 12/11/1985) έχει ύψος 1.83 και έχει αγωνιστεί στη Λαμία την διετία 2007-2009. Ο παίκτης από την Ορεστιάδα είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Α.Ο.Ο. από τον οποίο πήρε μεταγραφή για τη Λαμία, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός λίμπερο στην ΕΑΠ, του Γιώργου Χριστόπουλου, ενώ έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχα περάσει δύο χρόνια στη Λαμία πολύ όμορφα. Ο κόσμος

μας αγάπησε και είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να επιστρέφει σε μία πόλη, η οποία τον αγάπησε κι ένιωσε τη ζεστασιά της. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού έδειξαν ότι με ήθελαν και μου άρεσε η πρότασή τους». Η Λαμία ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά με επτά αθλητές τους Θ. Μαρούλης Μ. Μανιάτη, Ντ. Καρβούνη, Ντ. Ανάγνου, Γ. Σφενδυλάκη, Π. Δραγκίδη και Δ. Γκαρά, ενώ ο Παν. Πελεκούδας προπονείται με την εθνική ομάδα.

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
thrakisport.gr